The Long Dark

The Long Dark

Українська by bondar4uk
ALEX  [开发者] 11 月 19 日 上午 9:47
Помилки
Мета цієї теми: швидкий збір та виправлення технічних помилок у перекладі.

Будь ласка, використовуйте цю тему ВИКЛЮЧНО для повідомлення про:
  • Одруки та граматичні помилки.
  • Неточності, що спотворюють контекст гри.
  • Помилки відображення тексту.
最后由 ALEX 编辑于; 11 月 19 日 上午 9:48
< >
正在显示第 1 - 13 条,共 13 条留言
Dimitriua2022 11 月 21 日 上午 10:03 
Помилка відображення тексту або неточність.
Якщо знаходячись в авто, навестись на бардачок, то замість "відкрити бардачок", буде відображатись "відкрити ящик для рукавичок".
ALEX  [开发者] 11 月 21 日 上午 11:51 
@Dimitriua2022 "бардачок" – це слово тюркського походження. Натомість, я використав "ящик для рукавичок" як буквальний переклад оригінальної назви (glove box), пов'язаної з його початковим призначенням – зберігання рукавичок для водіння. Можливо дійсно краще повернути "бардачок" або використати інший перелад.
Dimitriua2022 11 月 22 日 上午 6:28 
Як на мене, було б краще повернути назву "бардачок", або наприклад "безладник". В ньому можуть зберігатися не тільки рукавички.
Вирішувати звичайно Вам.
Dimitriua2022 11 月 22 日 上午 6:37 
Я знайшов неперекладене слово.
Якщо перейти в меню виготовлення, внизу справа, буде написано "craft".
ALEX  [开发者] 11 月 22 日 上午 8:42 
@Dimitriua2022 У майбутньому оновленні поки поверну "бардачок". Щодо "craft" - не розумію, чому у Вас так, адже в мене відображається "Виготовити". Можливо, ми маємо на увазі різні меню виготовлення. Будь ласка, вказуйте, в якому режимі Ви граєте (Виживання чи Історія) та на якій платформі. Можливо, що це жорстко закодований текст, який не використовує ключів перекладу.
最后由 ALEX 编辑于; 11 月 22 日 上午 8:42
Dimitriua2022 11 月 22 日 上午 10:19 
Режим історії "Зимова тиша". Платформа: ПК

В меню виготовлення, якщо вибрати предмет, наприклад: згорток для розпалки, то внизу справа, буде написано "craft 1 розпалка".
Вибачте, що одразу це не написав.

У мене ще встановлений мод від Вас "Translate Fix Ukr".
Можливо, я його не правильно встановив.
最后由 Dimitriua2022 编辑于; 11 月 22 日 上午 10:48
ALEX  [开发者] 11 月 22 日 下午 3:01 
@Dimitriua2022 Я перевірив "craft" і це жорстко закодований текст. Можливо я з часом перекладу цей та інші елементи з режиму історії через Translate Fix Ukr. Також встановлення модів на Wintermute відрізняється від режиму виживання, треба буде якось дописати посібник.
Dimitriua2022 11 月 23 日 上午 4:26 
Ще я б хотів додати, що персонаж чоловік при збиранні луту, інколи говорить "Я могла б це взяти", він говорить цю фразу нечасто й вона коротка, тому я не встигаю зробити скріншот.
Можу тільки написати номер клітинки в csv файлі, де є ця фраза.
D11053
...
Фраза "Треба бути готовою до будь-чого" це здається, теж говорить персонаж чоловік, але можу помилятись.
D11046
最后由 Dimitriua2022 编辑于; 11 月 23 日 上午 4:52
ALEX  [开发者] 11 月 23 日 上午 5:26 
@Dimitriua2022 Так, це помилки, я ще не перевіряв більшу частину SUBTITLE.
Alisa 11 月 23 日 上午 7:48 
я лише сьогодні почала використовувати цей переклад, тож багато не побачила. коли заважко злізати, пише щось в ч. р.; не пам'ятаю, де саме бачила й зараз швидко не гляну бо 💡❌, та наче в розділі кулінарії бачила щось англ;

також окремо думаю, що деякі локалізації від розробників можна лишити, вони добре підходять. я коли ставила, то думала, що тут лиш виправлення й записки. хоча деякі ваші переклади подоб більше. типу коржика. :rabbit TLD:
最后由 Alisa 编辑于; 11 月 23 日 上午 7:48
ALEX  [开发者] 11 月 23 日 上午 10:14 
@Alisa Якщо Ви бачите текст англійською мовою, це означає, що його неможливо перекласти за допомогою моду з Майстерні. Щодо чоловічого роду - схоже, Ви маєте на увазі "Занадто обтяжений, щоб підійматися". Це моя помилка, в наступному оновленні буде виправлено на "Рюкзак надто важкий, щоб лізти".
Dimitriua2022 11 月 23 日 上午 10:39 
Режим історії (Зимова тиша)

В меню виготовлення, якщо перейти в вкладку "розібрати", буде написано "час на збирання" та під час дії розбирання написано "збираємо".
ALEX  [开发者] 11 月 23 日 上午 10:49 
@Dimitriua2022 Я ще перевірю, але, найімовірніше, один і той самий переклад використовується в декількох місцях, тому з цим нічого не вдієш.
< >
正在显示第 1 - 13 条,共 13 条留言
每页显示数: 1530 50