The Binding of Isaac: Rebirth

The Binding of Isaac: Rebirth

Isaac Ukranian 0.2v
Demabel  [开发者] 2023 年 2 月 15 日 上午 6:00
Пропозиції щодо змін
Вирішив зробити окрему тему де ви можете писати ваші думки щодо локалізації. Всі будуть почуті і можливо саме ваша пропозиція буде прийнята.
最后由 Demabel 编辑于; 2023 年 2 月 19 日 上午 5:19
< >
正在显示第 1 - 14 条,共 14 条留言
x2_xto 2023 年 2 月 19 日 上午 5:09 
Привіт, айтем з id 5 My Reflection було б правильніше назвати "Моє відображення", а не "Мій рефлекс".
id 12 Magic Mushroom - все ж "Чарівний грибочок" замість "Червоного грибочка".
Плюс хотілося б бачити Крікета та Таммі замість цуцика і мурчика, але то таке.
Demabel  [开发者] 2023 年 2 月 19 日 上午 5:17 
引用自 x2_xto
Привіт, айтем з id 5 My Reflection було б правильніше назвати "Моє відображення", а не "Мій рефлекс".
Прийнято, наступного тижня внесу зміни. На рахунок Крікета і Таммі все ще думаю, скоріше за все зроблю оновлення яке ви пропонуєте.
最后由 Demabel 编辑于; 2023 年 2 月 19 日 上午 5:18
Demabel  [开发者] 2023 年 2 月 26 日 上午 3:24 
引用自 x2_xto
Пане, зміни виконані, перезавантажте модифікацію, єдине що довелося переробити Моє відображення на Власне відображення, не забувайте, літера є не доступна.
Bjöl 2023 年 2 月 28 日 下午 12:33 
Питання, чи планується в майбутньому інтегрувати/поєднати мод з модом Item Descriptions, як свого часу було окрема англійська і російська версія, розумію, що це багато роботи, але якщо б це було реалізовано це було б просто неймовірно
Demabel  [开发者] 2023 年 2 月 28 日 下午 2:08 
引用自 Бджол
Питання, чи планується в майбутньому інтегрувати/поєднати мод з модом Item Descriptions, як свого часу було окрема англійська і російська версія, розумію, що це багато роботи, але якщо б це було реалізовано це було б просто неймовірно
Цим займаються вже окремі автори, тому очікуйте)
x2_xto 2023 年 3 月 1 日 上午 2:38 
引用自 Бджол
Мод EID вже частково перекладений українською, але, так, поки що він не синхронізований з даною локалізацією. Все буде)
x2_xto 2023 年 3 月 1 日 上午 2:45 
引用自 Demabel
引用自 x2_xto
Пане, зміни виконані, перезавантажте модифікацію, єдине що довелося переробити Моє відображення на Власне відображення, не забувайте, літера є не доступна.
Знову привіт. Провів маленьке дослідження файлів гри, схоже, що українські символи повністю підтримуються грою. https://i.imgur.com/36B6csR.png
Demabel  [开发者] 2023 年 3 月 1 日 下午 3:37 
引用自 x2_xto
引用自 Demabel
Знову привіт. Провів маленьке дослідження файлів гри, схоже, що українські символи повністю підтримуються грою. https://i.imgur.com/36B6csR.png
Дивно, завтра ще раз перевірю, у мене ніби були квадрати.
Demabel  [开发者] 2023 年 3 月 3 日 上午 5:34 
引用自 x2_xto
引用自 Demabel
Пане, дослідив ваше питання ви праві але частково, це все працює в грі, ви праві, але у самій бібліотеці розпізнавання даних символів нема, якщо я зроблю заміну то вона полетить.
imaginedFantasy 2023 年 3 月 29 日 下午 11:11 
може замість колоди таро краще її назвати колоди карт
最后由 imaginedFantasy 编辑于; 2023 年 3 月 29 日 下午 11:12
Demabel  [开发者] 2023 年 3 月 30 日 上午 3:05 
引用自 imaginedFantasy
може замість колоди таро краще її назвати колоди карт
Ідея непогана, але як на мене тоді втрачається контекст, бо це саме окультна штука а не просто ігрова колода. Я обіцяю подумати.
imaginedFantasy 2023 年 3 月 30 日 下午 8:01 
引用自 Demabel
Ідея непогана, але як на мене тоді втрачається контекст, бо це саме окультна штука а не просто ігрова колода. Я обіцяю подумати.
контекст? англійською це також називається колоди карт. і навіть в грі воно видає не тільки таро карте, там є стандартні і Магія: Збирання карте тоже
але.. хм.. є ті хто назевают Магія: Збирання окультну гру хаха
ItzDFPlayer 2023 年 9 月 16 日 上午 6:03 
Дістав свій граф. планшет, а то не міг дивитися на старе меню - https://imgur.com/a/IsYnCrl, почав переробляти текст
yuviolium 2024 年 5 月 21 日 上午 5:59 
айзек в бестіарії (босс) записаний як айзек а не ісаак
最后由 yuviolium 编辑于; 2024 年 5 月 21 日 上午 5:59
< >
正在显示第 1 - 14 条,共 14 条留言
每页显示数: 1530 50