The Binding of Isaac: Rebirth

The Binding of Isaac: Rebirth

Isaac Ukranian 0.2v
Demabel  [udvikler] 15. feb. 2023 kl. 6:00
Пропозиції щодо змін
Вирішив зробити окрему тему де ви можете писати ваші думки щодо локалізації. Всі будуть почуті і можливо саме ваша пропозиція буде прийнята.
Sidst redigeret af Demabel; 19. feb. 2023 kl. 5:19
< >
Viser 1-14 af 14 kommentarer
x2_xto 19. feb. 2023 kl. 5:09 
Привіт, айтем з id 5 My Reflection було б правильніше назвати "Моє відображення", а не "Мій рефлекс".
id 12 Magic Mushroom - все ж "Чарівний грибочок" замість "Червоного грибочка".
Плюс хотілося б бачити Крікета та Таммі замість цуцика і мурчика, але то таке.
Demabel  [udvikler] 19. feb. 2023 kl. 5:17 
Oprindeligt skrevet af x2_xto:
Привіт, айтем з id 5 My Reflection було б правильніше назвати "Моє відображення", а не "Мій рефлекс".
Прийнято, наступного тижня внесу зміни. На рахунок Крікета і Таммі все ще думаю, скоріше за все зроблю оновлення яке ви пропонуєте.
Sidst redigeret af Demabel; 19. feb. 2023 kl. 5:18
Demabel  [udvikler] 26. feb. 2023 kl. 3:24 
Пане, зміни виконані, перезавантажте модифікацію, єдине що довелося переробити Моє відображення на Власне відображення, не забувайте, літера є не доступна.
Bjöl 28. feb. 2023 kl. 12:33 
Питання, чи планується в майбутньому інтегрувати/поєднати мод з модом Item Descriptions, як свого часу було окрема англійська і російська версія, розумію, що це багато роботи, але якщо б це було реалізовано це було б просто неймовірно
Demabel  [udvikler] 28. feb. 2023 kl. 14:08 
Oprindeligt skrevet af Бджол:
Питання, чи планується в майбутньому інтегрувати/поєднати мод з модом Item Descriptions, як свого часу було окрема англійська і російська версія, розумію, що це багато роботи, але якщо б це було реалізовано це було б просто неймовірно
Цим займаються вже окремі автори, тому очікуйте)
x2_xto 1. mar. 2023 kl. 2:38 
Oprindeligt skrevet af Бджол:
Мод EID вже частково перекладений українською, але, так, поки що він не синхронізований з даною локалізацією. Все буде)
x2_xto 1. mar. 2023 kl. 2:45 
Oprindeligt skrevet af Demabel:
Пане, зміни виконані, перезавантажте модифікацію, єдине що довелося переробити Моє відображення на Власне відображення, не забувайте, літера є не доступна.
Знову привіт. Провів маленьке дослідження файлів гри, схоже, що українські символи повністю підтримуються грою. https://i.imgur.com/36B6csR.png
Demabel  [udvikler] 1. mar. 2023 kl. 15:37 
Знову привіт. Провів маленьке дослідження файлів гри, схоже, що українські символи повністю підтримуються грою. https://i.imgur.com/36B6csR.png
Дивно, завтра ще раз перевірю, у мене ніби були квадрати.
Demabel  [udvikler] 3. mar. 2023 kl. 5:34 
Пане, дослідив ваше питання ви праві але частково, це все працює в грі, ви праві, але у самій бібліотеці розпізнавання даних символів нема, якщо я зроблю заміну то вона полетить.
imaginedFantasy 29. mar. 2023 kl. 23:11 
може замість колоди таро краще її назвати колоди карт
Sidst redigeret af imaginedFantasy; 29. mar. 2023 kl. 23:12
Demabel  [udvikler] 30. mar. 2023 kl. 3:05 
Oprindeligt skrevet af imaginedFantasy:
може замість колоди таро краще її назвати колоди карт
Ідея непогана, але як на мене тоді втрачається контекст, бо це саме окультна штука а не просто ігрова колода. Я обіцяю подумати.
imaginedFantasy 30. mar. 2023 kl. 20:01 
Ідея непогана, але як на мене тоді втрачається контекст, бо це саме окультна штука а не просто ігрова колода. Я обіцяю подумати.
контекст? англійською це також називається колоди карт. і навіть в грі воно видає не тільки таро карте, там є стандартні і Магія: Збирання карте тоже
але.. хм.. є ті хто назевают Магія: Збирання окультну гру хаха
ItzDFPlayer 16. sep. 2023 kl. 6:03 
Дістав свій граф. планшет, а то не міг дивитися на старе меню - https://imgur.com/a/IsYnCrl, почав переробляти текст
yuviolium 21. maj 2024 kl. 5:59 
айзек в бестіарії (босс) записаний як айзек а не ісаак
Sidst redigeret af yuviolium; 21. maj 2024 kl. 5:59
< >
Viser 1-14 af 14 kommentarer
Per side: 1530 50