Gothic II: Gold Classic

Gothic II: Gold Classic

Gothic 2 Plus PL
lucki666  [开发者] 2022 年 7 月 14 日 上午 9:17
Pomoc przy Gothic 2 Plus
Wszelkie pytanie odnośnie rozgrywki, mechanik związane z modyfikacją proszę kierować tutaj.

Pomoc z mapą do rzadkich potworów, zleceń Elireny, łowów oraz chromaninów podsyłam tu:
https://drive.google.com/file/d/1TVbE3Y4PUQ1LrA8kKajX_svHYRjXY69F/view?usp=sharing
最后由 lucki666 编辑于; 2022 年 10 月 30 日 上午 12:26
< >
正在显示第 1 - 15 条,共 47 条留言
1 2022 年 9 月 26 日 下午 12:57 
hej mam problem z grą bo potrzebuje jakes upawnienia
Xisnis 2022 年 10 月 8 日 上午 4:28 
Hej czy Mod Union i ninja mogą działać razem z Gothic II Plus
lucki666  [开发者] 2022 年 10 月 9 日 上午 5:01 
引用自 Xisnis
Hej czy Mod Union i ninja mogą działać razem z Gothic II Plus
Tak, ja grałem jednocześnie z oboma dodatkami, Nie wiem nawet czy od którejś wersji Uniona, ten nie obsługuje automatycznie Ninja.
PepeTheJew 2022 年 10 月 23 日 上午 3:03 
Siemka ,mam mały problem. Nie mogę odpalić Gothic plus z Union przez steam. Uruchamia się sam mod bez dodatkowych skryptów z Union. Czy to trzeba jakoś specjalne wkładać do folderów czy wystarczy mieć pobrane z warsztatu i już powinno działać?:diplomacy:
lucki666  [开发者] 2022 年 10 月 24 日 上午 8:10 
引用自 PopeAlexander
Siemka ,mam mały problem. Nie mogę odpalić Gothic plus z Union przez steam. Uruchamia się sam mod bez dodatkowych skryptów z Union. Czy to trzeba jakoś specjalne wkładać do folderów czy wystarczy mieć pobrane z warsztatu i już powinno działać?:diplomacy:

U mnie na Steam również nie działają pewne funkcje, choć u innych wszystko jest poprawnie. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Ja rozwiązałem to tak, że wszedłem w folder ze ściągniątym Union, skopiowałem zawartość i wkleiłem do folderu Gothic2/System i działa. Z pozostałymi dodatkowymi zawartościami robiłem tak samo, tyle, że do folderu Gothic2/Data. Spróbuj.
PepeTheJew 2022 年 10 月 24 日 下午 11:56 
Dzięki ,opcja aby własnoręcznie skopiować zawartość Union do plików w grze naprawiła brak pluginów.
Snake 2022 年 11 月 17 日 下午 12:19 
u mnie też nie pojawia się D11 i Union w grze
Gielnik 2022 年 11 月 21 日 上午 5:45 
Wkurzył mnie mod mocno bo pododawał miliony wymaganych czarnych pereł dla zaklęć z 4 i 5 kręgu i zamiast dodać źródła czarnych pereł to usunął je. Perła u Lutero? Nie ma. Perła w miejscu dawnego almanachu? nie ma. Perła u Garetta? NIE MA. Perła w grobowcu w Jarkendarze.. nie ma. Cholera wie czy źródła których jeszcze nie miałem okazji sprawdzić też nie zostały usunięte. Autorze chyba chcesz, żeby magowie doczitowali sobie perły bo po zgłębieniu czwartego kręgu nie ma nigdzie dostępnych pereł potrzebnych do wytworzenia run.
最后由 Gielnik 编辑于; 2022 年 11 月 21 日 上午 5:46
lucki666  [开发者] 2022 年 11 月 21 日 下午 1:16 
@Gielnik
Czarnych pereł jest sporo, lecz ty chciałbyś od 4 rozdziału mieć wszystkie zaklęcia 4 kręgu na start. Przemierzając Górniczą dolinę w 4 rozdziale napotkasz ich sporo po drodze i zaczniesz kompletować upragnione czary.
PS. W Grobowcu Quahodrona w skrzynie jest jedna.
Gielnik 2022 年 11 月 22 日 上午 11:39 
No dobrze, może za bardzo się rozpędziłem. Znalazłem jedną perłe w
namiocie Cor Kaloma a dwie już miałem z normalnych źródeł. Dzięki.
Varg Vikernes 2022 年 12 月 27 日 下午 1:45 
Siema, gdzie znajde Chromanim tom V w GD? Korzystam z mapki, ale błakam sie od godziny bo owym terenie i chyba slepy jestem, bo nigdzie nie mogę go znaleźć.
lucki666  [开发者] 2022 年 12 月 28 日 上午 11:10 
引用自 Varg Vikernes
Siema, gdzie znajde Chromanim tom V w GD? Korzystam z mapki, ale błakam sie od godziny bo owym terenie i chyba slepy jestem, bo nigdzie nie mogę go znaleźć.
@Varg Vikernes
Jest na górnych poziomach w starym obozie Bractwa. Jakoś pomiędzy chatą Cor Caloma, a magiem, który przyzywa poszukiwaczy. Jeśli dobrze pamiętam to na piedestale poza jedną z chat.
Roxaskh SKINS 2023 年 5 月 25 日 下午 11:14 
Czy przenosząc zapis z gothica 2 noc kruka do gothica 2 plus wpływam na rozgrywkę i świat.
Zapis jest z pierwszego rozdiału przed obywatelstwem.
最后由 Roxaskh SKINS 编辑于; 2023 年 5 月 25 日 下午 11:14
lucki666  [开发者] 2023 年 5 月 26 日 下午 1:56 
引用自 Roxaskh
Czy przenosząc zapis z gothica 2 noc kruka do gothica 2 plus wpływam na rozgrywkę i świat.
Zapis jest z pierwszego rozdiału przed obywatelstwem.
Jeśli przeniesiesz zapis i nawet grze uda się go wczytać, to z całą pewnością w którymś momencie napotkasz błąd, który wyrzuci ci grę do pulpitu lub nie pozwoli poprowadzić ci gry odpowiednio. bardzo nie polecałbym ci tego rozwiązania. Lepiej rozpocząć grę w Plus od początku i nie martwić się, że niespodziewanie pójdzie coś nie tak. Bo różnic w modyfikacji jest ogrom. Zarówno w świecie, jak i skryptach oraz mechanikach.
最后由 lucki666 编辑于; 2023 年 5 月 26 日 下午 1:57
Komandos 2023 年 6 月 17 日 上午 8:44 
czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest czarna ruda? potrzebuje 2 sztuk do najlepszej zbroi matea
< >
正在显示第 1 - 15 条,共 47 条留言
每页显示数: 1530 50