112 Operator

112 Operator

[WiP] Czech Translation
 此主题已被置顶,因此可能具有重要性
jiri_benes  [开发者] 2020 年 7 月 7 日 上午 1:54
Chyby v překladu
Sem hlaste chyby.
(Nepřeložené hovory a e-maily hlásit nemusíte, na těch pracuji.)
最后由 jiri_benes 编辑于; 2020 年 11 月 5 日 上午 3:12
< >
正在显示第 1 - 10 条,共 10 条留言
XETI | HonzaTheBrother 2020 年 8 月 26 日 上午 10:15 
dobrý den, B vypadá jinak než má ale to je zatím v pořádku ALE jeden hovor není v překladu je to securiti který volá že se zapnul alarm, děkuji za opravy Honza B
XETI | HonzaTheBrother 2020 年 8 月 26 日 上午 10:21 
a našel jsem další hovor v nepřekladu ale nevím jak to říct
XETI | HonzaTheBrother 2020 年 8 月 27 日 上午 2:39 
hele hraju a asi uz 10 hovoru je nepřřelozenych
jiri_benes  [开发者] 2020 年 8 月 27 日 上午 4:21 
Dobrý den, ano, většina hovorů a e-mailů bohužel stále není přeložena. Nějak se mi v posledních dnech nedostává mnoho času. Do konce srpna ale vydám novou verzi, kde bude přeloženo několik dalších hovorů

Děkuji za zájem!
Cement eats me 2020 年 10 月 13 日 下午 12:10 
v překladu není hovor s karen, co si stěžuje v restauraci, taky není překlad na objednávku pizzy. nejspíš ta pizza je tím, že je to ze hry 911 operator...překlad už na tyto hovory existuje, nešlo by je nějak přehodit i sem? Taky nejsou překlady emailů. musim říct, že překlady jsou opravdu dobrý, budu se těšit na další updaty :D děkuju moc za překlady.
jiri_benes  [开发者] 2020 年 10 月 13 日 下午 12:15 
引用自 Azzaro
v překladu není hovor s karen, co si stěžuje v restauraci, taky není překlad na objednávku pizzy. nejspíš ta pizza je tím, že je to ze hry 911 operator...překlad už na tyto hovory existuje, nešlo by je nějak přehodit i sem? Taky nejsou překlady emailů. musim říct, že překlady jsou opravdu dobrý, budu se těšit na další updaty :D děkuju moc za překlady.

Zdravím, děkuji za hodnocení a nápady. Zkusím napsat autorovi překladu do 911ky, jestli mi dovolí použít jeho překlady.
Ptak666|CZ| 2020 年 11 月 1 日 下午 12:32 
Našel jsem hodně nepřeložených hovorů, kde se má zachranit dcera v mise Berlín a mnoho dalšího v této misi :/
Bargud 2021 年 10 月 2 日 下午 11:15 
Zdravím, rád bych se zeptal, jak je na tom překlad hry? Vzhledem k tomu že je ve velké slevě bych koupil, ale zajímalo by mě, jak je to s češtinou. Je kompletní? Přeci jen, příspěvky jsou rok staré (i na FB), tak bych rád věděl jak to ve skutečnosti je, díky :)
EDIT: myslím jestli je aspoň základní hra kompletně přeložena, bez DLC. Případně jestli jsou třeba aspoň Facility nebo Water. Díky
最后由 Bargud 编辑于; 2021 年 10 月 3 日 上午 1:24
jiri_benes  [开发者] 2021 年 10 月 8 日 上午 10:50 
引用自 Bargud
Zdravím, rád bych se zeptal, jak je na tom překlad hry? Vzhledem k tomu že je ve velké slevě bych koupil, ale zajímalo by mě, jak je to s češtinou. Je kompletní? Přeci jen, příspěvky jsou rok staré (i na FB), tak bych rád věděl jak to ve skutečnosti je, díky :)
EDIT: myslím jestli je aspoň základní hra kompletně přeložena, bez DLC. Případně jestli jsou třeba aspoň Facility nebo Water. Díky
Ahoj, bohužel nemám v poslední době čas a snažím se sehnat náhradníka. Základní hra je přeložena z 80 %, Facilities asi z 50 % a Water vůbec.
Bargud 2021 年 10 月 12 日 上午 10:53 
Děkuji za odpověď. Škoda, snad se někdo najde a dokončí :)
Každopádně díky i za rozdělaný překlad.
< >
正在显示第 1 - 10 条,共 10 条留言
每页显示数: 1530 50