A Hat in Time

A Hat in Time

Türkçe Çeviri Modu
 此主题已被置顶,因此可能具有重要性
Hoshungen  [开发者] 2020 年 4 月 19 日 上午 1:51
Hata Bildirme Konusu
Herhangi bir sorun varsa bu başlıktan bildirebilirsin
最后由 Hoshungen 编辑于; 7 月 8 日 上午 11:07
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
parlayaninsan.png 2022 年 6 月 25 日 上午 12:19 
hata degilde eksik var. son dilek kısmında end the invasion kısmı çevirilmemiş.
Hoshungen  [开发者] 2022 年 6 月 25 日 上午 1:40 
Dediğiniz Death Wish kısmına baktım, fakat dosyalarda "Invasion" kelimesi ile ilgili hiçbir şey göremedim. Mod mu yüklediniz? Tam olarak nerede geçiyor gösterebilir misiniz?
Hoshungen  [开发者] 2023 年 9 月 7 日 上午 9:57 
Çeviriyi kullanan bir arkadaşımız şöyle bir yorumda bulunmuş: "Nyakuza Metro DLC‘sinin boss-fight’ından herhangi bir hasar alırsan, oyun kilitleniyor... Bazı harfler kare çıkıyor." - Bu arkadaşın kastettiği bölümü, mod çevirisinin birbirinden farklı üç sürümüyle defalarca test ettim ancak hiçbir sorunla karşılaşmadım. Söylemek gerekir ki, kastedilen bölümde çeviri veya oyun ile çakışacak hiçbir materyal-doku-modlama bulunmuyor. Arkadaşımız bazı harflerin kare çıkıyor dediği anda anladım ki; çeviriyi kullanan bazı arkadaşlarımız gibi modları oyun açıkken yüklerseniz oyun bir süre sonra çöküyor -neyseki geliştiriler bu sorunu yakın bir zamanda çözdüler-. Arkadaşımız da buna benzer bir sorun deneyimlemiş. Yine de çeviri modunu oyun kapalıyken yükleyin/abone olun. Yorumu yazmamın nedeni hem sizi hem de bu hatayla karşılaşan arkadaşı aydınlatmaktır. Eğer Çeviriyle ilgili bir eleştiriniz, düşünceniz olursa bizimle paylaşmaktan lüften çekinmeyin, görüşlerinizi dikkate alıyoruz
最后由 Hoshungen 编辑于; 2023 年 9 月 12 日 上午 7:02
Hoshungen  [开发者] 6 月 11 日 上午 11:58 
Çeviri için Planlarım
- Daha çok Doku çevirisi ekleyebilirim
- Bazı dokuları güncelleyebilirim
- Metin çevirilerini daha uygun çevirebilirim
- Playtest'e devam edebilirim
最后由 Hoshungen 编辑于; 6 月 12 日 下午 3:46
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
每页显示数: 1530 50