审判:末日生存模拟

审判:末日生存模拟

Judgment Workshop
Mods and community created content for Judgment: Apocalypse Survival Simulation
了解更多
Szasza (Heliximus) 1 2020 年 5 月 2 日 上午 11:54
Hungarian translation - Magyar fordítás
Elkezdtem fordítani a játékot. Ha valaki kedvet érez hozzá, hogy segítsen, keressen bátran.
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
Azagtoth 5 月 1 日 下午 12:20 
Szia! Eredeti steames verzióm van . Feliratkoztam, de a játék menü listájában NINCS MOD menü. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám a magyarítást használni? Segítséged előre is köszönöm!
引用自 Azagtoth
Szia! Eredeti steames verzióm van . Feliratkoztam, de a játék menü listájában NINCS MOD menü. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám a magyarítást használni? Segítséged előre is köszönöm!

Szia! A játék főmenüjében lennie kell egy "Mods" menüpontnak. Ott tudod kipipálni a fordítást, miután feliratkoztál rá Steam-en.
Azagtoth 5 月 3 日 上午 9:54 
引用自 Szasza (Heliximus)
引用自 Azagtoth

Szia! A játék főmenüjében lennie kell egy "Mods" menüpontnak. Ott tudod kipipálni a fordítást, miután feliratkoztál rá Steam-en.

A Mods menüben más mod megtalálható, de a magyarítás nincs benne... :(
Most megnéztem, visszavettem a nyelvi modot, ekkor nyilván eltűnt a Mods menü is a játékból (mivel nekem nincs más mod bejelölve). Majd utána újra feliratkoztam a magyar modra és simán már azzal indult a játék. Csak arra tudok gondolni, hogy valamelyik másik moddal nem fér össze. Próbáld ki, hogy leiratkozol minden más modról és csak a magyar fordítást hagyod meg. Meg kell nézni, hogy úgy indul-e. Ha igen, akkor biztos, hogy egy másik mod akasztja meg.
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
每页显示数: 1530 50