Garry's Mod

Garry's Mod

40 个评价
FpsConsoleBoost (Optimize addon)
   
奖励
收藏
已收藏
取消收藏
素材类型: 插件
插件类型: 工具
插件标签: 快乐, 写实
文件大小
发表于
更新日期
12.493 KB
2022 年 4 月 13 日 上午 3:19
2022 年 4 月 13 日 上午 4:17
2 项改动说明 ( 查看 )

订阅以下载
FpsConsoleBoost (Optimize addon)

在 sralasobaka 的 1 个合集中
Phasmophobia (Phasmogmod)
66 件物品
描述
📝Information📝
Hello, this addon is a modified version of #FpsBoost, I added new commands to it that remove unnecessary or just subtle details, I also changed the text!

🛑Control🛑
How to use the addon? The addon can be configured with the following commands: (write in the chat)
- /fpsboost (includes boost panel)
- /fpsreset (restart fps settings)

❔Questions❔

1. Why is this addon needed?
Answer: not every person has a normal computer :D

2. Are there incompatible addons?
Answer: So far I haven't found them.

3. How does this addon work?
Answer: It removes all unnecessary or unobtrusive details of Garrys mod, thus increasing FPS

4. Did you make this addon yourself?
Answer: no, I downloaded the fps addon, redid it, and in the end it turned out

5. My fps didn't go up, what should I do?!
Answer: delete all your 506 addons

6. Does this addon work on servers?
Answer: I don't know, you can try

7.how much fps increase from this addon?
Answer: from 40 to 300

8. Will you update FpsConsoleBooster?
Answer: Maybe :l

9. What to do if fps drops?
Answer: /fpsreset, On some maps, FPS can drop significantly when the Addon is enabled

10. What to do if fps drops? (X.2)
Answer: Not on every PC, addon will work)

11. Does this addon work with other boosters?
Answer: Perhaps, It seems like it does not work with #Improved Fps Booster

🔑Tips From The Author🔑

Also, if you still lag, use the launch options: -novid -high -swapcores -malloc=system -nojoy -console -softparticlesdefaultoff -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd [
❕Tags❕
fps, fpsboost, lags, лаги, фпсбустер, Boost fps, Fps addon, фпс аддон, fps boost, фпс бустер, буст фпс
热门讨论 查看全部(2)
1
2023 年 5 月 4 日 上午 10:53
置顶: Any videos of FpsConsoleBoost out there yet? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sralasobaka
0
2022 年 11 月 8 日 上午 8:27
置顶: Bugs Report
sralasobaka
16 条留言
StarfleetPups 2023 年 6 月 18 日 上午 5:58 
you should have posted that in the description
sralasobaka  [作者] 2023 年 6 月 17 日 上午 4:46 
@StarfleetPups write in console this: net_graph 0
StarfleetPups 2023 年 6 月 16 日 下午 4:55 
also it was your addon that caused the visual system
StarfleetPups 2023 年 6 月 16 日 下午 4:54 
how do i remove the fps info that on my screen? i even removed the mod and it still there
sralasobaka  [作者] 2023 年 5 月 25 日 上午 1:21 
@ItzMrBow I don’t know the exact answer to your question, most likely a conflict with another addon
Burnt Hashbrown 2023 年 1 月 17 日 上午 8:13 
I uninstalled this mod cause it didn’t do anything for me but the FPS Booster Text was still at the bottom of my screen and it’s really annoying when I want a clear view, how do I get rid of it? There should be a way to get rid of the text in the menu but there isn’t, I also removed all my mods and it’s still there. If anyone knows a fix to this thank you
KotKartofel 2022 年 8 月 19 日 上午 1:49 
2 фпс бустера поставил с 60 до 200 поднял спасибо
Gasmask09 2022 年 6 月 1 日 上午 6:34 
слабо помогает, другой фпс бустер как по мне лучше помгал
peteg skinny 2022 年 4 月 26 日 下午 5:45 
how do i remove the fps text
DarkynuSan 2022 年 4 月 23 日 上午 7:37 
а это клиентский мод, или серверный?