Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV: The Great War
Türkçe yama ihtiyacı(Turkish language support)
Modun güncellemelerine paralel bir Türkçe yama yapacak babayiğit var mı?Ya da mevcut 0.12.1 sürümü için Türkçe yama yapan bir atölyeyi önerebilecek olan var mı?Lütfen yardım.
Viimeisin muokkaaja on DerinGS.exe; 25.12.2020 klo 15.06
< >
Näytetään 1-10 / 10 kommentista
Druznia 1.1.2021 klo 14.00 
ingilizcen gelişir boşver
Çok sağol bunu hiç düşünememiştim.Başka parlak fikirlerin varsa siyasi partilerle de paylaş ülkeye katkın olur.
Kath 11.1.2021 klo 9.43 
TAGRYJKMLÖŞSH
ya arkadaşlar modu güncelleyemiyorum oyunum 1.10.4 sürümde ama mod 1.7 istiyor yardımcı olabilirmiisiniz
MünalZ lähetti viestin:
ya arkadaşlar modu güncelleyemiyorum oyunum 1.10.4 sürümde ama mod 1.7 istiyor yardımcı olabilirmiisiniz
Modu aboneliklerinden kaldır,biraz bekle kaldırma tamamlansın sonra tekrar abone ol,modun güncel sürümü yüklenecektir.
Eğer modla birlikte oynamak istiyorsan oyuna sağ tıkla en altta özelliklere tıkla orda Beta versiyon yazar ordan modun uyumlu oldugu modu seç . o zaman oynayabilirsin modla.
auser999 lähetti viestin:
Modun güncellemelerine paralel bir Türkçe yama yapacak babayiğit var mı?Ya da mevcut 0.12.1 sürümü için Türkçe yama yapan bir atölyeyi önerebilecek olan var mı?Lütfen yardım.
aga türkçe yama mpdu var istersen indirebilirsin ama bu mod için değil sadece hoi4 için
Türkçe yama var diye kocaman link koymuşlar. Açıklamayı inceleyin.
Oner lähetti viestin:
Türkçe yama var diye kocaman link koymuşlar. Açıklamayı inceleyin.

var yazmış da bulamadım
ama güncelleme geldiğinde yama hata verebilme olasılığı var
< >
Näytetään 1-10 / 10 kommentista
Sivua kohden: 1530 50