饥荒联机版

饥荒联机版

Horo the Wise Wolf
NETA 2015 年 5 月 20 日 上午 9:01
とある~~作者ちゃんへのアドバイス~
どうも、作者さん。僕はこのmodを超好きだ~、でもね~ちょっとアドバイスあるの、うん~第一、アイテムの使いbug、本来使わないものはマウスでそのアイテムをドラッグ&ドロップ切るあるいは叩きモノの上時~使う出来るになったしまう。。~~第二、ゲーム中夜中光源の問題に付いて~~本作品はこの設定がないです、そしてDon't Starveのゲーム中いつピカピカてるの、なんかハードを低いになりましたね、ここは是非改善してくださいね~、ああ~~第三はアニメcgについで~、麦穂と鞄はどうしても繋がってないね~、第四は食べ物に関して、ワインとリンゴについて~~普通の木~または樺の木とか、松の木とか~リンゴは確率落ちてなんてさ~面白いなぁ~~。最後はね~~このmodはますます良くなりますように~。
~~ あ、そうだ、~ホロについてさ、ハウンドよりワーグの方がいいと思うなぁ~
< >
正在显示第 1 - 2 条,共 2 条留言
Hyaciao  [开发者] 2015 年 5 月 20 日 上午 10:29 
引用自 NEET
どうも、作者さん。僕はこのmodを超好きだ~、でもね~ちょっとアドバイスあるの、うん~第一、アイテムの使いbug、本来使わないものはマウスでそのアイテムをドラッグ&ドロップ切るあるいは叩きモノの上時~使う出来るになったしまう。。~~第二、ゲーム中夜中光源の問題に付いて~~本作品はこの設定がないです、そしてDon't Starveのゲーム中いつピカピカてるの、なんかハードを低いになりましたね、ここは是非改善してくださいね~、ああ~~第三はアニメcgについで~、麦穂と鞄はどうしても繋がってないね~、第四は食べ物に関して、ワインとリンゴについて~~普通の木~または樺の木とか、松の木とか~リンゴは確率落ちてなんてさ~面白いなぁ~~。最後はね~~このmodはますます良くなりますように~。
~~ あ、そうだ、~ホロについてさ、ハウンドよりワーグの方がいいと思うなぁ~

ありがとう。 私の日本語は非常に良いではありません。 でも,私は理解しようとするでしょう。ホロは、アイテムを取得するために「R」を使用しています。それらを破るために"R"と木と岩の中に入ります。ホロツールを使用していません。 今のところは、バックパックのように見えます。私は芸術に取り組んでいます。ご意見ありがとうございました。私はあなたのプレイをお楽しみください。
NETA 2015 年 5 月 21 日 上午 6:15 
This mod is awesome! But I have few suggestions. First problem is about the bug of using the tools. The setting was you cant use the tools, but when you move the cursor onto the things you want to lumber or break to pieces, after clicking on it, you will see a animation shows that you can use the tools, just like usual. Second, the light source. In the original version, there is no setting like this: they can bright themselves. And it reduces the difficulty. Then, the icon of ear of wheat is also the icon of the backpack, thats a little hard to imagine... And about the food, i wish you can add some special food for the role, for example, apples and alcohol. You can got apples after lumbering. Finally, I hope we can add periodic warg instead of the Horo’s periodic hound.
I hope this great mod could be better b( ̄▽ ̄)d. i let my friend translate this, hope you can understand it
< >
正在显示第 1 - 2 条,共 2 条留言
每页显示数: 1530 50