Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Europe in Flames AGORA
SLAINE  [开发者] 2022 年 1 月 15 日 上午 7:35
suggestion/complaint
You can send us your suggestions and complaints.
Thank you for your interest
最后由 SLAINE 编辑于; 2022 年 1 月 19 日 上午 6:47
< >
正在显示第 1 - 15 条,共 54 条留言
yuxes1 2022 年 1 月 15 日 上午 9:05 
bu moda türkçe dil desteğininde gelmesini benim gibi isteyen bir çok arkadaş vardır ki gelirse oynayanların sayısının daha da artacağını düşünüyorum
Hacı-Wan Kenobi 2022 年 1 月 16 日 上午 3:17 
italya decision kısmında annex albania gibi seçenekler varya Yugoslav hariç çalışıyor. Süre bitiminde yugoslava savaş açılmadı.
Hacı-Wan Kenobi 2022 年 1 月 16 日 上午 3:30 
bir de convoy üretirken 10 dockyardlık yer gözüküyor ama 15 dockyard atayabliyosun
SLAINE  [开发者] 2022 年 1 月 16 日 上午 3:41 
引用自 Armless Muffin
bir de convoy üretirken 10 dockyardlık yer gözüküyor ama 15 dockyard atayabliyosun
Gemilerin dockyard limiti arttırıldı
Trakzade 2022 年 1 月 16 日 上午 11:40 
Daha Çok Serbest Bırakılabilir ülke gelse daha hoş olur bence. bu modla birlikte oynayan ve çakışmayan bir tane buldum https://psteamcommunity.yuanyoumao.com/sharedfiles/filedetails/?id=2670862117
SLAINE  [开发者] 2022 年 1 月 16 日 上午 11:45 
引用自 Bob Marley Faruk
Daha Çok Serbest Bırakılabilir ülke gelse daha hoş olur bence. bu modla birlikte oynayan ve çakışmayan bir tane buldum https://psteamcommunity.yuanyoumao.com/sharedfiles/filedetails/?id=2670862117
artık serbest bıraktığınız ülkeler sadece askeri focus ağacı gidebiliyor fabrika kasma olayı kalktı :) ülke salmak artık pek bişey kazandırmaz size
最后由 SLAINE 编辑于; 2022 年 1 月 16 日 上午 11:45
Trakzade 2022 年 1 月 16 日 下午 11:54 
引用自 SLAINE
引用自 Bob Marley Faruk
artık serbest bıraktığınız ülkeler sadece askeri focus ağacı gidebiliyor fabrika kasma olayı kalktı :) ülke salmak artık pek bişey kazandırmaz size
Fabrika Kasmak İçin değil. Sadece oynanabilir daha çok ülke olması açısından dedim. Boğazlarda cumhuriyet bile kurabiliyon . örneğin İngiliz Sovyet Fransız gelip Türkiye ye boğazları Puppet bir cumhuriyet yapması konusunda bir demand da bulunabilir. bu açıdan dedim
[S&M] Lucon 2022 年 1 月 17 日 下午 8:52 
Arnavutluk için bir focus tree
Comrade Banana 2022 年 1 月 18 日 上午 12:55 
vanillada focus tree değişmiyor bunu düzeltme şansınız var mı acaba?
fingolfin 2022 年 1 月 18 日 上午 1:07 
abi vanillada focus tree değişmiyor düzeltilebilir mi
SLAINE  [开发者] 2022 年 1 月 18 日 上午 4:11 
引用自 Comrade Banana
vanillada focus tree değişmiyor bunu düzeltme şansınız var mı acaba?
Nasıl yani hangi ülkeden bahsediyorsun
SIENA 2022 年 1 月 18 日 上午 7:39 
azerbaycana yeni eklediğiniz focus gözükmüyor. focusu olmayan ulkelerdeki standart focusu gosteriyor
DrGazi 2022 年 1 月 18 日 上午 8:19 
Mod çokta kapsamlı bir mod değil şuanlık sadece türkiye ye özen gösterilmiş gibi
Major ülkelerin tamamının focus treesine el atmanız gerek ufak değişiklikler yapmışsınız japondur fransa italya gibi ama diğerlerinde bir şey yok adam akıllı ne zaman focus treeleri değiştirirsiniz ? Road to 56 focus treeleri güzeldi bence bırakmamalıydınız. (Bu benim görüşüm yanlış anlamayın pls )
SLAINE  [开发者] 2022 年 1 月 18 日 上午 9:31 
引用自 HB | DrGâzi
Mod çokta kapsamlı bir mod değil şuanlık sadece türkiye ye özen gösterilmiş gibi
Major ülkelerin tamamının focus treesine el atmanız gerek ufak değişiklikler yapmışsınız japondur fransa italya gibi ama diğerlerinde bir şey yok adam akıllı ne zaman focus treeleri değiştirirsiniz ? Road to 56 focus treeleri güzeldi bence bırakmamalıydınız. (Bu benim görüşüm yanlış anlamayın pls )
road to 56 ya geçiş yapmıycaz mod kapsamlı değil çünkü BETA sürümünde şuan ki focuslar çok hızlı şekilde geliyor zaten çıktığından beri tonla güncelleme geldi 4 günde 2 focus geldi farkında olmayabilirsin :) ve türkiye focus ağacı neredeyse ellenmedi i sovyet ağacına uğraşılan zamanın 10 da 1 i falan zaman harcandı geri dönüşünüz için teşekkürler ileride çoğu moddan daha kapsamlı bir mod olacak takipte kal :))
最后由 SLAINE 编辑于; 2022 年 1 月 18 日 上午 9:31
HistoryMan 2022 年 1 月 18 日 下午 3:44 
This is a cool suggestion, You should make a anarchist path for the United Kingdom where Ulster Anarchists have their own focus and make the state into the Anarchist State of Britannia!
< >
正在显示第 1 - 15 条,共 54 条留言
每页显示数: 1530 50