Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Google Maps Polish Voice
Zanikający głos nawigacji
Cześć, mam problem z modem ponieważ jak do tej pory wszystko działało to od ostatniego czasu nie podaje mi on w ogóle żadnych komunikatów o skręcie, na którym pasie się trzymać, itp. Jedyne co mi działa to zjeżdzanie z ronda i strasznie przytłumione "Skręć w lewo" które da się ledwo usłyszeć.
< >
正在显示第 1 - 8 条,共 8 条留言
Young Piwko 5 月 7 日 上午 8:51 
Nie instalowałem żadnych nowych modów i nie zmieniałem kolejności moda w menadżerze
✪ K4JK0 5 月 8 日 上午 8:07 
Miałem to samo, nawet na podglądzie głosu była cisza, ale zainstalowałem ponownie moda, dałem na samą górę w modyfikacjach i działa
✪ K4JK0 5 月 8 日 上午 8:12 
Osobiście mam ponad 100 modów aktywnych i prawdopodobnie problemem było kolidowanie z innym modem, więc danie na samą górę (czyli ustawienie najwyższego piorytetu) pomoże
Skunksik 5 月 14 日 上午 8:41 
引用自 𝙔𝙤𝙪𝙣𝙜 𝙋𝙞𝙬𝙠𝙤
Cześć, mam problem z modem ponieważ jak do tej pory wszystko działało to od ostatniego czasu nie podaje mi on w ogóle żadnych komunikatów o skręcie, na którym pasie się trzymać, itp. Jedyne co mi działa to zjeżdzanie z ronda i strasznie przytłumione "Skręć w lewo" które da się ledwo usłyszeć.

Podbijam, wszystko działało do pewnego momentu, teraz lektor gdy włączam grę działa, ale później jakby zanika...
(tak mod ma ustawiony najwyższy priorytet)
最后由 Skunksik 编辑于; 5 月 14 日 上午 8:43
PopKotel 5 月 15 日 上午 5:58 
Mam ten sam problem. Nie mam ani dużej ilości modów, ani nic nie zmieniałem od czasu kiedy ten mod jeszcze działał.
Kapitänleutnant Von Rudy  [开发者] 5 月 17 日 上午 11:24 
sprawdźcie wersje moda w menedżerze modyfikacji
Nik Nikovsky 7 月 2 日 下午 2:36 
sprawdźcie wersje moda w menedżerze modyfikacji
u mnie jest 1.8.1, po reinstalacji moda cały czas nie ma głosu.
witekgt6 7 月 9 日 上午 5:14 
U mnie (wersja moda 1.8.1) na promods 2.67 na 1.48.5 wygląda to tak, że jedyne co mowi to "nawigacja wznowiona" i milczy (a no tak, i mówi "zjazd" na rondzie i to tyle)
最后由 witekgt6 编辑于; 7 月 9 日 上午 5:15
< >
正在显示第 1 - 8 条,共 8 条留言
每页显示数: 1530 50