Mashinky
Customize your game!
Create new vehicles, industry chains, quests, landscapes and more. Install mods and customize your game.
Hracicka 114 2020 年 7 月 22 日 上午 3:49
Hračičkovo modovací hřiště - místo pro návrhy a dotazy
Pokud se chcete na něco zeptat, nebo navrhnout něco k modování , tohle je místo pro Vás :)
< >
正在显示第 1 - 15 条,共 27 条留言
Petr Otmar 2020 年 11 月 15 日 下午 8:58 
Hraji vaši báječnou hru už dlouho,ale nezdá se mi jedna věc.Když se zvyšuje level tak přibývá průmysl to je fajn ,ale proč tam přibývá taky Výrobna nářadí nebo ocelárny,když jejich provoz mám zajištěn z minulého období.Stačilo aby se objevil jen další průmysl a k němu zdroje potřebné. Ve finále i na největší hrací ploše je mnoho nefunkčních objektů a působí to dost zmatečně.Nebo by mohla být možnost nežádoucí objekt zbourat.Jinak je to výborná hra je to sen mého mládí kdy jsem si chtěl stavět kolejiště ale nebyly na to prostředky a prostor.Je mi 61 roků a jsem váš velký fanda.Petr Otmar:steamhappy:
Hracicka 114 2020 年 11 月 16 日 上午 12:21 
Tuto chválu i dotaz by bylo lepší směřovat na autora hry v diskuzním fóru.(nejsem autor hry a nepatřím k vyývojářům)
Tato sekce je pouze k diskuzi o MODech které pro tuto hru tvořím.
WalkingWad 2020 年 11 月 16 日 上午 12:44 
引用自 Petr Otmar
Hraji vaši báječnou hru už dlouho,ale nezdá se mi jedna věc.Když se zvyšuje level tak přibývá průmysl to je fajn ,ale proč tam přibývá taky Výrobna nářadí nebo ocelárny,když jejich provoz mám zajištěn z minulého období.Stačilo aby se objevil jen další průmysl a k němu zdroje potřebné. Ve finále i na největší hrací ploše je mnoho nefunkčních objektů a působí to dost zmatečně.Nebo by mohla být možnost nežádoucí objekt zbourat.Jinak je to výborná hra je to sen mého mládí kdy jsem si chtěl stavět kolejiště ale nebyly na to prostředky a prostor.Je mi 61 roků a jsem váš velký fanda.Petr Otmar:steamhappy:

Pokud se zvyšuje level města, průmysl nepřibývá určitě. Pokud byla myšlena změna ery, v nové éře se staví jen industry budovy dané éry. Jen velice raritně doskakují i staré budovy (myslím jen pár měst v 3. eře), ale určitě ne nástrojárna - pokdu ano, byl by to bug)
Petr Otmar 2020 年 11 月 24 日 上午 2:52 
Po poslední diskuzi jsem schválně začal novou hru.Bylo tam 10 Výroben,které odebírají uhlí,prkna a po sléze i kov.Ve třetí éře jich přibylo dalších 5.
Petr Otmar 2020 年 11 月 24 日 上午 3:07 
Kdyby přibývali základní zdroje jako lesy,uhlí, a pod.to by ne vadilo ale Výrobny nářadí mi tam potom už překáží.
Hracicka 114 2020 年 11 月 24 日 上午 4:13 
nerad narušuji diskuzi ,ale odehrává se ve špatném fóru.
WalkingWad 2020 年 11 月 24 日 上午 8:46 
引用自 Petr Otmar
Kdyby přibývali základní zdroje jako lesy,uhlí, a pod.to by ne vadilo ale Výrobny nářadí mi tam potom už překáží.
Opravdu netuším, co by ty budovy stavělo, tipl bych to na nějaký mod, nebo bug - pro dořešení prosím založte topic třeba na steamu v diskuzi (ať tady Hračičkovi nezaplevelujeme diskuzi k jeho modu)
https://psteamcommunity.yuanyoumao.com/app/598960/discussions/
Nebo navštivte náš discord:
https://discord.gg/yEaqkrn

引用自 Hracicka
nerad narušuji diskuzi ,ale odehrává se ve špatném fóru.
Omlouváme se
最后由 WalkingWad 编辑于; 2020 年 11 月 24 日 上午 8:48
Stoprvý Dalmatínec UwU 2020 年 11 月 28 日 下午 12:28 
Ahojte, už túto hrám nejaký ten piatok ale všimol som si taký malý detail, keď máte železničné priecestie, stále je na úrovni že je z mechanickými závorami. Dal by sa spraviť mód v ktorom by bolo viacej typov priecestí? Nielen so svetelnou signalizáciou ale aj len označený dopravními značkami? Ďakujem
Petr Otmar 2020 年 12 月 7 日 下午 11:25 
Měl bych takový návrh, že by se prkna mohla prodávat ve vyšším levlu do stavebnin.Co vy na to?
Hracicka 114 2020 年 12 月 8 日 上午 5:38 
přijde na to co s nimi dál ve stavebninách.

Petr Otmar 2020 年 12 月 8 日 下午 11:25 
Vybudovat Markety něco jako OBI a pod. A tam dodávat železné výrobky a prkna jako řezivo.V tomto případě by se mohli prodávat i výrobky z nafty např. prací prášky/Drogerie\
Hracicka 114 2020 年 12 月 9 日 上午 12:03 
Rozumím, ale vidím tam málo "výhod". Pro takové použití bude jednodušší vozit totéž zboží přímo do supermarketu.
Řetězce jsou zajímavější když jsou složené z více článků. Další komplikací by byla velikost půdorysu takové budovy(odhaduji 3x2 pole) což dost "krade" prostor ve městě.
Petr Otmar 2020 年 12 月 12 日 下午 11:43 
jojo máš pravdu.
Aznoh-43 23 2021 年 1 月 8 日 上午 1:43 
Napadl me motorovy vuz 843
Stoprvý Dalmatínec UwU 2021 年 1 月 14 日 上午 5:40 
Napadlo ma či by si vedel spraviť niečo ako mód úzkorozchodnej železnice
< >
正在显示第 1 - 15 条,共 27 条留言
每页显示数: 1530 50