此主题已被锁定
GLock 18 12 月 3 日 上午 4:10
RUST
389 saat hesabım Full Dolu bi hesap hiç bir şekilde hille kulanmadım virüs programlarım hepsi premium seviyede çalışıyor ve oyuna girdiğimde Durduk yere ban Yedim bütün destek ekiplerine yazıyorum bana dönüş sağlanmıyor acilen bana dönüş sağlayınız hille kulansam kd ve oyun için performansım çok iyi olurdu girip hesabımı kontrol edip oynanışıma bakabilirsiniz ben hiç bir zaman hiç bir oyunda hille kulanmadım durduk yere ve haksız bir şekilde ban yedim Sorunumun acilen çözülmesini istiyorum ve banımın kaldırılmasını talep ediyorum
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
Ettanin 12 月 3 日 上午 4:18 
Rust uses Easy Anti Cheat. EAC bans are permanent.[support.facepunchstudios.com]EAC bans can be appealed, but the grant of an appeal is very unlikely.[www.easy.ac]

Do not try to rebuy Rust on a new account. EAC bans by HWID.
JacquesPatat 12 月 3 日 上午 4:36 
引用自 GLock
389 saat hesabım Full Dolu bi hesap hiç bir şekilde hille kulanmadım virüs programlarım hepsi premium seviyede çalışıyor ve oyuna girdiğimde Durduk yere ban Yedim bütün destek ekiplerine yazıyorum bana dönüş sağlanmıyor acilen bana dönüş sağlayınız hille kulansam kd ve oyun için performansım çok iyi olurdu girip hesabımı kontrol edip oynanışıma bakabilirsiniz ben hiç bir zaman hiç bir oyunda hille kulanmadım durduk yere ve haksız bir şekilde ban yedim Sorunumun acilen çözülmesini istiyorum ve banımın kaldırılmasını talep ediyorum

1 game ban on record | Info
5 day(s) since last ban

steam support will not remove bans. see links in post 1. Also spamming does not help you https://psteamcommunity.yuanyoumao.com/discussions/forum/9/695372460980204498/
VaLiuM 12 月 3 日 上午 4:44 
You also can't demand anything, nobody cares about what you want, this is a user forum, not an appeal forum.
Lawrence 12 月 3 日 下午 5:41 
The Steam discussions aren't the appropriate place to dispute specific bans, please read the following FAQ
最后由 Lawrence 编辑于; 12 月 3 日 下午 5:42
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
每页显示数: 1530 50