VAC
Vă contactez în legătură cu un VAC ban aplicat contului meu Steam pentru jocul Counter-Strike: Global Offensive. Sancțiunea a fost primită cu mai mult timp în urmă, însă doresc o verificare suplimentară pentru a mă asigura că banul a fost aplicat corect.

Înțeleg și respect politica Valve conform căreia VAC bans sunt permanente și nu pot fi eliminate manual, însă am decis să trimit această cerere deoarece nu am folosit niciun program de tip cheat sau software extern care să modifice jocul. Este posibil ca la momentul respectiv să fi existat un conflict tehnic (de exemplu, un mod, un skin changer sau un program de fundal care a fost interpretat greșit).

Date utile pentru verificare:

Joc: Counter-Strike: Global Offensive

Tip sancțiune: VAC ban

Data aproximativă: (luna/anul)

Link profil Steam: (link către profilul tău Steam)

Doresc doar o confirmare oficială dacă sancțiunea a fost verificată corect de sistemul VAC și dacă mai există vreo posibilitate de reevaluare.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru suportul oferit comunității.
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
Lilim 10 月 29 日 上午 5:16 
引用自 notre pula in votre cour *******
skin changer

Skin changers are considered cheating.

Doresc doar o confirmare oficială dacă sancțiunea a fost verificată corect de sistemul VAC și dacă mai există vreo posibilitate de reevaluare.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru suportul oferit comunității.

This is a user forum. No Valve (Steam) employees here.

引用自 VAC FAQ
Can I appeal my VAC ban?

No. VAC bans cannot be appealed. If a VAC ban is issued incorrectly it will be automatically removed after investigation, but Steam Support does not manually remove VAC bans applied to accounts for any reason.

From: I've been VAC banned - FAQ
blunus 10 月 29 日 下午 2:52 
1 VAC ban on record
1273 day(s) since last ban

Permanenta.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691

Cheats cunoscute au fost detectate si fost emisa o interdictie.

Interdictii VAC sunt emise pentru cheat things ar fi skin changer, numarul de telefon, familia sau partajarea contului. Utilizatorii sunt responsabili de securitatea contului si de tot ce se intampla pe acesta.
Vamp 10 月 29 日 下午 5:53 
Data aproximativă: (luna/anul)

Link profil Steam: (link către profilul tău Steam)

You did not even bother filling out your chatgpt made garbage appeal.
Just another satisfied account purchase..
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
每页显示数: 1530 50