Сэмэн 12 月 10 日 上午 4:57
Во всех регионах минималка на торговой площадке 0,03 доллара, а в Украине 0.07
Я посмотрел, цены на торговой площадке в Казахстане минимально 15 тенге (0.03доллара) в РФ 2.3 рубля (0.03 доллара), а в Украине 3 гривны (0.07 доллара) а не 1.26 (0.03). По новым правилам минимальная цена во всех странах примерно 0.03 с небольшой погрешностью. А в Украине больше чем в 2 раза дороже, надеюсь это просто ошибка и в скором времени исправите, а если не ошибка, то пожалуйста ответьте почему так.
< >
正在显示第 1 - 1 条,共 1 条留言
SilentBugler 12 月 10 日 上午 9:05 
Вже запитав Support про це, вперше англійською -- отримав якийсь фарш про гаманець. Запитав ще раз, але рідною -- отримав оце:

引用自 Steam Support
Наразі ми не можемо відповісти вам мовою вашого запиту, тому відповідаємо англійською — так ми зможемо швидше почати вирішувати вашу проблему. Ви можете продовжувати відповідати зручною для вас мовою.

The Community Market has been updated to use a new minimum amount for sale price, publisher fee and Steam fee that is consistent worldwide. This change is intended to make access to extremely low-cost items consistent for users in all currencies.

If you wish to share an opinion on this change, please visit the Suggestions/Ideas section of the Steam Discussion forums. This forum is regularly read by Valve's development team and is the best option to get this information in front of the people that work on this feature.

Because we have provided all the information we have for your issue I'm closing this help request. If you have an unrelated issue please open a new help request and we will be happy to help.

А мінімум 3 гривні тому що ми залишились без копійки на маркеті -- на купівлю/продаж вона більш не відображається. Чому? Мабуть помилка, але вони не поспішають її вирішати.

Мій тред англійською
https://psteamcommunity.yuanyoumao.com/discussions/forum/10/695372973294518131/
< >
正在显示第 1 - 1 条,共 1 条留言
每页显示数: 1530 50