AhaB 2 月 7 日 下午 6:14
3
Steam’e Bağlı Hesapları Yönetme Özelliği Eklenmeli!
team artık sadece kendi içinde çalışan bir platform değil; EA, Ubisoft, Xbox, PlayStation gibi birçok platformla bağlantılı çalışıyor. Bu kadar entegre olmuşken, kullanıcıların bağlı hesaplarını yönetebileceği bir sistem eklememesi inanılmaz saçma.
Steam'in Bağlı Hesap Yönetimi Olursa Ne Değişir?

✅ Hangi hesapların bağlı olduğunu net görebilirsin.
✅ Yanlış veya eski bağlantıları kaldırabilirsin.
✅ Hesabın çalınsa bile diğer platformlara etkisi en aza iner.
✅ Steam desteğe muhtaç olmadan bağlantılarını kontrol edebilirsin.

Şu anki sistemde eğer bir hata veya kötü niyetli bir bağlantı yapıldıysa, kullanıcı olarak tamamen çaresizsin. Bağlı hesapları kaldırmak için ya Steam, ya da EA destekle uğraşmak zorundasın ve ikisi de süreci çok karmaşık hale getiriyor. (kaynak Chatgpt)
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
SelmanKardeş 11 月 9 日 上午 10:39 
keşke steame hiç katılmasaydım dememin tek sebebi :( ea hesabım patlatılmış ve hiçbir ea oyunu oynayamıyorum bütün para hiç oldu
𝓟𝓑𝓨 11 月 10 日 上午 2:47 
EA bok gibi bir firma olmasa böyle bir isteğe bile gerek kalmıycak aslında, e-postam çalınmıştı ve bütün üyeliklerimi , e-postamı kurtarmama rağmen hala EA hesabını kurtaramadım geri dönüş bile yapmadı adiler gerçekten rezil bir firma.
SelmanKardeş 11 月 10 日 上午 3:30 
引用自 𝓟𝓑𝓨
EA bok gibi bir firma olmasa böyle bir isteğe bile gerek kalmıycak aslında, e-postam çalınmıştı ve bütün üyeliklerimi , e-postamı kurtarmama rağmen hala EA hesabını kurtaramadım geri dönüş bile yapmadı adiler gerçekten rezil bir firma.
Bende ea desteğine yazdım bekliyorum inşallah yardımcı olurlar :(
Ettanin 11 月 10 日 上午 3:58 
it's unlikely third party companies would accept a bidirectional account linking method because it would mean giving Valve administrative API access to the third party company's systems.
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
每页显示数: 1530 50