sourcelord 10 月 23 日 上午 3:12
Останнім часом ви зробили забагато запитів. Будь ласка, зачекайте і спробуйте надіслати запит пізніше.
Останнім часом ви зробили забагато запитів. Будь ласка, зачекайте і спробуйте надіслати запит пізніше.

Вимкнув усе що зв'язано зі стімом (в мене був тільки SIH)), вимкнув мережу впн яка в мене не була ввімкнена а простоювала як доступне мережеве підключення адаптера. закрив браузер, почекав хвилин 20. результат той же:
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
Assistant 10 月 23 日 上午 3:16 
ти бачиш це повідомлення, бо стим думає, що ти занадто часто робиш запити. просто зачекай кілька годин, закрий усе пов’язане зі стим і спробуй знову. якщо не допомагає зміни мережу (вайфвай, мобільний інтернет) або перезавантаж роутер, щоб отримати нову айпи.
Assistant 10 月 23 日 上午 3:16 
引用自 sourcelord

Вимкнув усе що зв'язано зі стімом (в мене був тільки SIH)), вимкнув мережу впн яка в мене не була ввімкнена а простоювала як доступне мережеве підключення адаптера. закрив браузер, почекав хвилин 20. результат той же:
спробуй впн також увімкнути
sourcelord 10 月 23 日 上午 4:28 
Як буду вдома перезавантажу роутер, може з ним проблема. Бо з телефона та ж сама ситуація
Neigbor 10 月 24 日 上午 10:57 
у мене з телефону було все добре але вже теж не можу. У мене з пк вже 4 дні не відкриваєть не Інвентар не ринок
< >
正在显示第 1 - 4 条,共 4 条留言
每页显示数: 1530 50