shelley 11 月 3 日 下午 3:01
HAPPY BIRTHDAY GABEN
I WOULD LIKE TO STAND UP AND SPEAK ON BEHALF OF EVERYONE HERE ON STEAM AND SAY HAPPY BIRTHDAY OUR GREAT LEADER, OUR KING, OUR GOD, GABE N! MAY YOU, YOUR FRIENDS, AND FAMILY HAVE GREAT FORTUNE AND GOOD TIMES ON THIS DAY NOVEMBER 3RD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< >
正在显示第 1 - 9 条,共 9 条留言
Bongo 11 月 3 日 下午 3:39 
strange, i share a birthday with the Gabe Newell
xBCxRangers 11 月 3 日 下午 3:58 
Happy Birthday Mr Newell :steamhappy:
Sciencemile 11 月 3 日 下午 4:03 
Live Long and Prosper
Thrillhope 11 月 3 日 下午 7:37 
He hath taken my life away and given me many, many more. Cheers Gabe.
حداقل دست خارج از کشوریا بهمون نمیرسه میتونم راحت بگم مرگ بر آمریکا یا مرگ بر اسراییل یا راحت از مرگ آمریکایی ها یا اسرائیلی ها با اون نخست وزیر جاکششون راحت لذت ببرم زنده باد ایران مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل
وای فرض کن آرزوت اینه که میرینی به هیکل استیم میگی بسوز دارم بازی هاتو مجانی و بدون یکدونه پرداخت پول دارم بازی میکنم بچه ننه سوسول حرام لقمه قمارباز و چقدرم ریدم به هیکلتون بدبختا خاک تو سر شما چه حمله همه جانبه به ایران
تازه چقدر راحت وی پی ان میزنم از استیم استفاده میکنم و چقدرم راحت دارم استیم را توهین و مسخره میکنم مرگ بر استیم مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل زنده باد کرک مرگ بر اوریجینال
همین که میمیرید و امکانات ندارید بدبختای کسافت بالاخره شرتون از این دنیا کنده میشه اسرائیلیهای حروم لقمه کسافت عوضی آشغال
PocketYoda 11 月 3 日 下午 10:17 
You don't speak for me op..
< >
正在显示第 1 - 9 条,共 9 条留言
每页显示数: 1530 50